Ajuda

Imprimeix JIP MODA A BON PREU
www.jipmodaabonpreu.com
C / La Font 2 08.281ELS PRATS DE REI (BARCELONA)
clients@jip.cat

Tractament de Dades de Caràcter Personal

En JIP MODA A BON PREU estem molt preocupats per la seguretat i per garantir i protegir la privacitat de les dades aportades pels nostres clients. A més dels mínims establerts per la legislació, la recollida i tractament de les dades s'efectuen sota nivells de seguretat que impedeixen la pèrdua, manipulació de les dades o accessos no autoritzats.

En compliment del que disposa la Llei 15/1.999, de 13 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal, us informem que totes les dades que ens proporcions a través de l'ordre de comanda i / o la subscripció a les newsletters de domini, seran incorporades en una base de dades propietat de JIP MODA A BON PREU, amb la finalitat de poder gestionar la sol · licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per arribar informació sobre productes i serveis comercialitzats per JIP MODA A BON PREU, així com per l'enviament de promocions comercials d'altres empreses relacionades amb els sectors que puguin ser del teu interès.

El teu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per JIP MODA A BON PREU o altres empreses curosament seleccionades per nosaltres, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les teves dades a JIP MODA A BON PREU. Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. T'informem que les dades que ens facilitis no seran cedides en cap cas a les empreses anunciants.

Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis i cupons que trobaràs en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades necessàries, JIP MODA A BON PREU podrà, depenent del cas, no cursar la teva comanda.

En qualsevol moment podràs exercir el dret d'accés, rectificació, cancel · lació i, si és el cas, manifestar el teu desig de NO rebre cap tipus de publicitat. Per això, pots:

- Enviar una comunicació escrita a JIP MODA A BON PREU (ref LOPD), C / La Font 2 08.281 ELS PRATS DE REI (BARCELONA) adjuntant una fotocòpia del teu DNI
- O bé enviar un missatge clients@jip.cat amb l'assumpte LOPD i indicant en el missatge el teu nom, cognoms i número de client juntament amb la (es) frase (s) NO VULL REBRE PUBLICITAT DE www.jipmodaabonpreu.com i / o NO VULL REBRE PUBLICITAT D'ALTRES EMPRESES. Si necessites qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubtis en contactar-nos. El nostre desig és servir com et mereixes, i fer que la teva visita a www.jipmodaabonpreu.com sigui el més agradable possible.