TRES LOOKS AMB UN DELS COLORS DE MÉS DE MODA “EL VERMELL”

per jip
06/03/2018
TRES LOOKS AMB UN DELS COLORS DE MÉS DE MODA “EL VERMELL”

Com cada any, les tendències de primavera vénen molt marcades per dos o tres colors. Un dels colors d’aquesta primavera és el VERMELL. Aquest, ens aporta molta energia, i sobretot molta passió. És un color que crida l’atenció, i que en certa manera el podríem lligar a la primavera, ja que aquesta ens aporta molta energia i moltes ganes de sortir de casa. El color vermell, a part d’estar de moda, té un poder brutal de transmetre energia positiva i és un dels colors més relacionats amb l’amor.
En el post d’avui us proposem tres looks, totalment diferents, on el vermell és el protagonista.
El primer look, és un look per posar-se a principis de primavera, ja que la brusa amb els volants (que també estan de moda) és de màniga llarga i fa que sigui un look d’aquells que et vénen tant de gust posar-te quan comença arribar el bon temps.
El combinem amb uns texans bàsics i còmodes, i amb una jaqueta blanca, ja que així hi trobem el contrast per donar el toc final al look.El segon és un look molt informal i molt còmode per anar de cap de setmana. Els pantalons es destaquen pel seu vermell cridaner i la samarreta de fons blanca, amb ratlles vermelles, és ideal per anar conjuntada i informal. Com a detall, les mànigues destaquen per què acaben amb els volants de color blanc.L’últim look que et presentem és també informal i en aquest cas el vermell destaca a la jaqueta. És un look molt bàsic, amb una camisa blanca i uns texans, però alhora molt còmoda i de tendència.


Comentaris del post
Nou comentari
Els comentaris estan deshabilitats