Enviaments i devolucions

ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

ENVIAMENT

 • ON PUC REBRE LA MEVA COMANDA?

Pots rebre en la direcció que triïs (domicili, treball, etc) o bé a la botiga JIP que desitgis.

 • QUANT TRIGARÀ A  ARRIBAR LA MEVA COMANDA?

Els terminis de lliurament depenen del tipus d'enviament seleccionat. Per enviaments a botiga són d'entre 3 i 5 dies laborables, per als enviaments estàndard entre 1 i 4 dies laborables.

 • QUANT HE DE PAGAR DE DESPESES D’ENVIAMENT?

Per a enviaments a botiga, l'enviament és GRATUÏT

Les despeses d'enviament per MRW: 4.95 EUR.
 
Si la comanda és superior a 40 €, l'enviament serà GRATUÏT
 • QUIN ÉS EL PROCÉS DE LLIURAMENT A DOMICILI?

  Si has triat lliurament a domicili, t'enviarem un email de confirmació d'enviament quan la teva comanda hagi de sortir del magatzem amb un nombre de seguiment (amb enllaç  a la pàgina web de l'empresa de missatgeria MRW). Si el transportista no et troba al teu domicili, et deixarà una nota a la teva bústia, amb el telèfon del magatzem de MRW. L'endemà es repetirà l'operació. Si tampoc ets a casa, podràs anar a recollir la comanda al magatzem de MRW
 • QUIN ÉS EL PROCÉS DE LLIURAMENT A BOTIGA?

  En cas d'haver triat el lliurament en botiga, et comunicarem l'arribada de la mercaderia a través d'un sms (tindràs 15 dies per recollir). Cal presentar el nombre de comanda i el DNI de la persona que vagi a recollir-la.
DEVOLUCIONS
 • COM HE DE FER PER TORNAR UN ARTICLE?

La forma més senzilla de tornar un article és en una de les nostres botigues JIP. Les peces han d'estar en perfecte estat i amb la seva corresponent etiqueta. No es podran retornar ni canviar els articles de roba interior.
Si prefereixes que t'ho recollim al teu domicili, pots sol•licitar una devolució a domicili. Contacta amb nosaltres a través del nostre correu electrònic jiponline@jipmoda.com per comunicar-nos l’article que desitges canviar o retornar així com qualsevol consulta sobre devolucions.
Per a que els canvis o devolucions siguin possibles, hauràs d’enviar-nos l’article en un termini no superior a 30 dies des de la seva recepció i en les mateixes condicions en que va ser entregat, juntament amb l’albarà de devolució degudament complimentat que et pots descarregar aquí (https://www.jipmoda.com/cdnassets/files/albaraDevolucio.pdf), i una còpia de l’albarà d’entrega a la següent adreça:

Jip Moda
C/La Font 2
08281 Els Prats De Rei

Després de verificar totes les dades, enviarem un transportista a recollir el teu paquet a les següents 24 hores (sempre que sigui possible). Per concretar la recollida, l'empresa de transport es posarà en contacte amb tu. Si, per qualsevol motiu, no et convenç la data que et proposen, posa't en contacte amb ells per canviar-la.
 • COM REBRÉ L'IMPORT DE LA MEVA DEVOLUCIÓ?

Un cop aprovada la devolució, rebràs l'import de l'article en la mateixa targeta de crèdit que vas realitzar la teva compra. En el cas que el producte rebut, no s’ajusti al que vostè va sol•licitar o no estigui en perfecte estat, JIPMODA.COM és farà càrrec de totes les despeses de devolució.
Si el motiu de la devolució es que el producte no li satisfà, ha canviat d’opinió o la talla que ens va sol•licitar no es la correcta, les despeses de devolució seran a càrrec del client ( 4.95€ ).

Si el que desitja es fer un canvi per una altra talla, JIPMODA.COM enviarà una nova comanda  de forma gratuïta encara que les despeses de devolució seran a càrrec del client.
 • QUAN REBRÉ L'IMPORT DE LA MEVA DEVOLUCIÓ?

Després aprovar la devolució (els articles han d'estar en perfecte estat i tenir les etiquetes interiors) rebràs un email de confirmació indicant que l'import s'abonarà al compte en uns dies.
Recorda que l'abonament a la targeta de crèdit depèn sempre de la teva entitat bancària.
 • COM HE DE FER SI L'IMPORT DE LA MEVA DEVOLUCIÓ ÉS INCORRECTE?

Posant-te en contacte amb el nostre departament d'atenció al client, per telèfon al 938680000 o per correu electrònic jiponline@jipmoda.com . Solucionarem el problema el més aviat possible.
JIPMODA.COM es reserva el dret de rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini fixat, o peces que no es trobin en les mateixes condicions en què van ser rebudes.
CANVIS
 • PUC CANVIAR ELS MEUS ARTICLES?

Si, tens 2 opcions:

1. A les nostres botigues, pots canviar:
 - PER TALLA O COLOR, sempre que sigui del mateix import, sense necessitat de cap pagament addicional.
 - PER UN ALTRE ARTICLE DIFERENT, en aquest cas, segons el preu del teu nou producte t'abonarem o hauràs d'abonar la diferència.
 
2. Des domicili, si demanes una devolució i fas una nova compra en línia.

Recorda que si el que es desitja es fer un canvi per una altra talla, JIPMODA.COM enviarà una nova comanda  de forma gratuïta encara que les despeses de devolució seran a càrrec del client.
 • QUIN ÉS EL TERMINI PER EFECTUAR EL CANVI?

El termini de canvi és d'1 mes des de la data de compra.