Qui som?

JIP

JIP Moda  és una empresa propietat de Josep Guitart Castellví que desenvolupa la seva activitat dins del mon del comerç. Concretament en la venda al detall de roba de vestir i complements.

La proposta comercial de JIP és oferir la possibilitat de vestir a tota la família en un mateix espai amb les seccions de dona, home, jove, infantil, interior i oportunitats.

També disposa de Sabateria al centre de L’Ametlla del Vallès.

JIP Moda està composat per 5 centres comercials amb una superfície total de venda d’uns 8.000 metres quadrats repartits per la geografia catalana.

La seu de recepció i distribució de mercaderies així com l’administració de l’empresa està situada a Els Prats de Rei. (Anoia).

L’empresa va néixer a l’any 1.975 a Els Prats de Rei (Anoia) amb una petita botiga on s’hi venia confecció tèxtil. De seguida va tenir molta acceptació degut a una molt bona relació qualitat /preu dels productes oferts.

En aquell moment es va detectar la necessitat que hi havia de centres de venda on el client pogués trobar tot tipus de roba. Així en els anys posteriors es va anar ampliant la superfície de venda dintre la mateixa localitat.

L’inici de la implantació de grans superfícies va provocar en aquells anys un canvi d’hàbits de compra. En aquest marc, JIP va ser pionera en oferir la possibilitat de comprar en un mateix centre, roba per a tota la família amb l’avantatge de poder-ho fer sense la necessitat d’anar al centre d’una població. Això implicava més comoditat d’aparcament i estalvi de temps.

A partir de l’any 1987 es va iniciar l’expansió de l’empresa amb l’apertura del centre de Sant Fruitós. Posteriorment i fins l’actualitat s’han obert centres a Vic, L’Ametlla del Vallès i Alcarràs.